Λάνθιμος και Kirsten Dunst στη μικρή οθόνη!

Pepper 96.6 fm

Now playing – Player

  Λάνθιμος και Kirsten Dunst στη μικρή οθόνη!

  Ο γνωστός σκηνοθέτης ενδίδει στη γοητεία της τηλεόρασης και μας παρασύρει μαζί του

  Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, το τηλεοπτικό δίκτυο AMC ετοιμάζει την σειρά «On Becoming A God In Central Florida» με πρωταγωνίστρια την ηθοποιό Κίρστεν Ντανστ και σκηνοθέτη τον Γιώργο Λάνθιμο.

  Να πούμε επίσης ότι, αν οι πληροφορίες είναι αληθείς, εδώ δεν παίζει το όνομα του Ευθύμη Φιλίππου, στενού συνεργάτη του Λάνθιμου (στον οποίο εν πολλοίς πιστώνεται το ιδιαίτερο σύμπαν των ταινιών του), καθώς η σειρά θα βασίζεται σε ένα σενάριο των Ρόμπερτ Φούνκε και Ματ Λάτσκι.

  Η ιστορία τους αφηγείται τις προσπάθειες μιας γυναίκας να κατακτήσει το «αμερικανικό όνειρο» τη δεκαετία του 1990. Η Κίρστεν Ντανστ προσπαθεί να ανέλθει στις τάξεις μιας οργάνωσης, της οποίας η «πυραμίδα» απάτης την οδήγησε σε δυσχερή οικονομική κατάσταση. Κοινώς, θέλει να εκδικηθεί.

  Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για ένα σκοτεινό και ταυτόχρονα κωμικό σενάριο, το οποίο θα ταίριαζε στο στυλ του Γιώργου Λάνθιμου ο οποίος φημολογείται πως θα βρίσκεται και ανάμεσα στους παραγωγούς της ταινίας, παρέα με την Κίρστεν Ντανστ.

  Να θυμίσουμε πως τα γυρίσματα της ταινίας «The Killing of a Sacred Deer» με πρωταγωνιστές τους Κόλιν Φάρελ και Νικόλ Κίντμαν έχουν τελειώσει και πως ο Γιώργος Λάνθιμος ξεκινάει ήδη τα γυρίσματα της νέας του ταινίας «The Favorite», μιας ταινίας εποχής σε σενάριο των Ντέμπορα Ντέιβις και Τόνι ΜακΝαμάρα και με πρωταγωνίστρια τη Ρέιτσελ Βάις.