Κερδίστε 2 ποδήλατα από τον Pepper 96,6 και το Summer Bike Festival!

Pepper 96.6 fm

  Play now

  Κερδίστε 2 ποδήλατα από τον Pepper 96,6 και το Summer Bike Festival!

  Tο καθιερωμένο Bike Festival της Αθήνας γίνεται καλοκαιρινό και μας προσκαλεί σε ένα διήμερο απόδρασης και ποδηλατικής απόλαυσης δίπλα στη φύση.

  Ο Ιππόδρομος Αθηνών στον Μαρκόπουλο μετατρέπεται στο ιδανικό σκηνικό για να φιλοξενήσει το πρώτο Summer Bike Festival. Μια ευκαιρία για εκδρομή σε ένα περιαστικό πάρκο 1.100 στρεμμάτων, που για δύο μέρες θα γεμίσει ποδήλατα!

  Ετοιμαστείτε για πετάλι σε εντυπωσιακές πίστες και ελάτε στη μεγαλύτερη συνάντηση της χρονιάς για όλους όσους αγαπούν το ποδήλατο.

  Διαγωνισμός

  Συντονιστείτε καθημερινά στον Pepper 96,6 και μπείτε στην κλήρωση για δύο ποδήλατα mountain bike Ballistic Ερμής 27.5 ιντσών. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απαντήσετε με γραπτό μήνυμα στην ερώτηση:

  Σε ποιο μέρος πραγματοποιείται το φεστιβάλ?

  H κλήρωση θα γίνει το μεσημέρι της Παρασκευής 15 Ιουνίου στην εκπομπή της Άννας Αναστασίου.

  Λίγα λόγια για τα ποδήλατα:

  Δύο ποδήλατα Mountain Bike, της ελληνικής εταιρείας Ballistic, αλουμινένια με τροχούς 27.5 ιντσών, μπροστινή ανάρτηση και περιφερειακά Shimano. Ποδήλατα για χωμάτινες διαδρομές αλλά και για απολαυστικές βόλτες στην πόλη!

  Image result for summer bike festival

  Βikers get together!

  Σάββατο 16 και Κυριακή 17 Ιουνίου, στον Ιππόδρομο Αθηνών στον Μαρκόπουλο, με ελεύθερη είσοδο και δωρεάν parking για όλους.

  Τι να περιμένεις

  Όλο τον κόσμο του ποδηλάτου

  Οι τάσεις, τα brands, τα πιο ενδιαφέροντα μοντέλα κάθε κατηγορίας, αυτά που έρχονται στο μέλλον. Στο Summer Bike Festival κυκλοφορεί ότι πιο σημερινό υπάρχει στην αγορά του ποδηλάτου, και γιατί όχι, το επόμενο σου ποδήλατο.

  Δοκιμές σε μεγάλες πίστες

  Απολαυστικές δοκιμές ποδηλάτων σε φυσικές πίστες οδήγησης που ξεπερνούν συνολικά τα 6 χλμ.

  Στο Summer Bike Festival θα λειτουργούν τρεις ξεχωριστές πίστες, στις οποίες οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν τα μοντέλα που θέλουν:

  • Πίστα MTB και Gravel
  • Πίστα e-bikes
  • Πίστα αποκλειστικά για παιδικά ποδήλατα

  Τα ποδήλατα δρόμου και city, έχουν την τιμητική τους σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο εξωτερικά της αρένας για δοκιμές στην άσφαλτο.

  Δράσεις για παιδιά 

  Στην πίστα «Παιδί και Ποδήλατο» ειδικοί εκπαιδευτές αναλαμβάνουν να μάθουν ποδήλατο στους μικρούς ποδηλάτες από 2,5 έως 8 ετών. Μια μοναδική ευκαιρία για ποδήλατο και παιχνίδι σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

  Bikers Moments  

  Έμπειροι ποδηλάτες θα βρεθούν στο φεστιβάλ για να δοκιμάσουν τα αγαπημένα τους ποδήλατα. Ψάξτε τους στην πίστα MTB και Gravel, για αυτοσχέδιες επιδείξεις τεχνικής και ταλέντου.

  Αγώνας Mountain Bike μικρών αθλητών

  Κυριακή 17/06, Εκκίνηση στις 11.00

  Στο Summer Bike Festival Challenge, μικροί αθλητές αγωνίζονται για τον πιο γρήγορο χρόνο σε μια χωμάτινη διαδρομή 1.2 χλμ. στον στίβο του Ιππόδρομου. Μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουμε το μέλλον της αγωνιστικής ποδηλασίας στην Ελλάδα.

  INFO

  Είσοδος ελεύθερη

  Ώρες Λειτουργίας: Σάββατο 12:00 – 21:00

  Κυριακή: 10:00 – 21:00

   Πρόσβαση στον Ιππόδρομο Αθηνών

  Από την Αττική οδό: Ακολουθείτε τις ταμπέλες για Μαρκόπουλο και συνεχίζετε ευθεία με ένδειξη «Ιππόδρομος Αθηνών».

  Με τον προαστιακό ως το Κορωπί και από κει με το ποδήλατό σας! Η διαδρομή είναι περίπου 9 χιλιόμετρα.

  Διατίθεται δωρεάν parking

  Διοργάνωση: ΜBike                                                                                             

  Για περισσότερες πληροφορίες: www.bikefestival.gr