Δυο κορίτσια και ένα αγόρι ανοίγουν την αυλαία του “CineDoc Kids”

Pepper 96.6 fm

Now playing – Player

    Δυο κορίτσια και ένα αγόρι ανοίγουν την αυλαία του “CineDoc Kids”

    Το ντοκιμαντέρ "Μάρθα και Νίκι" και η η ταινία "Χάρτινα αεροπλανάκια" αυτό το Σαββατοκύριακο στον κινηματογράφο Δαναό. (vid)

    Αυτό το Σάββατο ξεκινούν οι προβολές του Φεστιβάλ Παιδικού και Νεανικού Κινηματογράφου CineDoc Kids στον κινηματογράφο Δαναό που μέχρι τον Μάρτιο θα γεμίζουν τα απογεύματα των Σαββατοκύριακων μας με ντοκιμαντέρ και ταινίες μυθοπλασίας που απεικονίζουν τη ζωή μέσα από τα μάτια παιδιών και εφήβων σε διαφορετικά μέρη της γης.

    To Σάββατο αυτό προβάλουμε το ντοκιμαντέρ Μάρθα και Νίκι που διηγείται την ιστορία των δυο κοριτσιών που το 2010 έλαβαν μέρος στο μεγαλύτερο διεθνές πρωτάθλημα Street Dance στο Παρίσι. Ήταν η πρώτη φορά που δυο κοπέλες έγιναν παγκόσμιες πρωταθλήτριες στο hip hop κατακτώντας το ανδρικό άβατο. Μετά την προβολή της ταινίας θα ακολουθήσει διαδραστική παρουσίαση hip hop με τον χορογράφο Νίκο Αράπη.

    Την Κυριακή θα μας συντροφεύσει η ιστορία του μικρού Ντύλαν, ενός αγοριού από την Αυστραλία, που έχει πάθος με τις πτήσεις και τα «χάρτινα αεροπλανάκια». Μετά την ταινία θα ακολουθήσει εργαστήριο οριγκάμι σε συνεργασία με το yeti toys.