Από τις ταράτσες του κόσμου στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου στην Αθήνα

Pepper 96.6 fm

  Play now

  Από τις ταράτσες του κόσμου στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου στην Αθήνα

  Αθήνα, Αβάνα, Ανατολικό Λονδίνο, Τελ Αβίβ, Ναγκασάκι, Βαρκελώνη. Ο διεθνώς αναγνωρισμένος Έλληνας δεξιοτέχνης της τζαζ  Πέτρος Κλαμπάνης ανέβηκε στις ταράτσες των πόλεων που παρουσιάζουν για τον ίδιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον για να καταγράψει τις δικές του “Rooftop Stories”. Για πρώτη φορά θα τις παρουσιάσει ζωντανά σε μια solo συναυλία στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου, το Σάββατο 28 Απριλίου.

  Δεν υπάρχει ταξιδιώτης που να επιστρέφει από τον προορισμό του χωρίς souvenir. Οι περισσότεροι βγάζουν φωτογραφίες, οι πιο ρομαντικοί αγοράζουν καρτ ποστάλ και οι αφηρημένοι ξεχνούν στην τσέπη τους ένα εισιτήριο τρένου. Όλοι όμως έχουμε την ανάγκη να κρατήσουμε ένα ενθύμιο. Κάτι που μας θυμίζει πως περάσαμε κάποτε από έναν τόπο και αφήσαμε τα ίχνη μας με έναν δικό μας τρόπο. Αυτή η ίδια εσωτερική ανάγκη ώθησε τον Πέτρο Κλαμπάνη στη δημιουργία του νέου video project με τίτλο “Rooftop stories”. Μόνο που εδώ, οι αναμνήσεις δημιουργούνται ανάλογα με τη μελωδία που ψιθυρίζει κάθε πόλη, και που για να την αφουγκραστεί κανείς πρέπει να ανέβει κάπου ψηλά, εκεί όπου ο θόρυβος θυμίζει καμιά φορά τραγούδι.

  Κοντραμπάσο, λούπες, κρουστά και φωνή θα συνθέσουν ένα ηχητικό ταξίδι σε πόλεις και αγαπημένα τραγούδια που θα μας ξανασυστηθούν μέσα από τη ματιά του Πέτρου Κλαμπάνη

  Image result for πετρος κλαμπανης στην αγγλικανικη εκκλησια

   

  info

  ΠΕΤΡΟΣ ΚΛΑΜΠΑΝΗΣ

  Σάββατο 28 Απριλίου
  “ROOFTOP STORIES Live” @ St. Paul’s
  Aγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου

  Ώρα: 20:30

  Πληροφορίες – Κρατήσεις
  Ticket Services – Υπηρεσία εισιτηρίων
  Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου) τηλ.210 7234567