Ένας χρόνος χωρίς τον Prince…

Pepper 96.6 fm

Now playing – Player

  Ένας χρόνος χωρίς τον Prince…

  Ένας χρόνος συμπληρώνεται από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο Prince σε ηλικία 57 ετών. Τα σενάρια για το θάνατό του συνόδεψε πρόσφατα η φήμη περί κυκλοφορίας του πρώτου μετά θάνατον δίσκου του με ακυκλοφόρητα κομμάτια, ενώ ταυτόχρονα σπάνιες φωτογραφίες του βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

  Ένα χρόνο χωρίς τον “Πρίγκιπα της ποπ” μετρά ο κόσμος της μουσικής ενώ οι έρευνες στο σπίτι του για τα αίτια του θανάτου του συνεχίζονται χωρίς να έχουν καταλήξει σε ασφαλές συμπέρασμα που να αιτιολογεί το πως ο μουσικός προμηθεύτηκε την ουσία fentanyl, η οποία και τον σκότωσε.

  Κι ενώ οι αρχές προσπαθούν μετά από 365 μέρες να ρίξουν φως στην υπόθεση, ο Στιβ Παρκ, φωτογράφος από τη Βαλτιμόρη και επί 14 χρόνια καλλιτεχνικός διευθυντής του Prince που τον βοήθησε στη δημιουργία της εμφάνισης και της σκηνικής παρουσίας του, δημοσιεύει το βιβλίο του «Picturing Prince» αποκαλύπτοντας τον άνθρωπο, τον καλλιτέχνη, τον μύθο.

  prince-513e084a2fcfb

  Σύμφωνα με τον Στιβ Παρκ, υπήρχαν τρεις Prince: «Τη μία μέρα ήταν ο καλύτερος σου φίλος και ο άνθρωπος στον οποίο μπορούσες να πεις τις σκέψεις σου. Την άλλη μέρα ήταν το αφεντικό και ό,τι συνεπάγεται αυτό και άλλη μέρα ήταν απλά η δημόσια persona του Prince. Κάποιες μέρες ήταν και τα τρία πρόσωπα» ανέφερε.

  Δείτε εδώ τις σπάνιες φωτογραφίες του Στιβ Πάρκ

  Την ίδια ώρα, εμφανίζεται και στο προσκήνιο το σενάριο που θέλει τον πρώτο μετά θάνατον δίσκο του “Πρίγκιπα της Ποπ” να εμφανίζεται σε iTunes, Apple Music, Amazon Music and Google Play στις 21 Απριλίου, ένα χρόνο ακριβώς μετά το θάνατό του, υπό τον τίτλο “Deliverance” με έξι ακυκλοφόρητα τραγούδια που ηχογραφήθηκαν από το 2006 έως το 2008

  Ωστόσο, σύμφωνα με το Βillboard, ο δίσκος φαίνεται να μένει προς το παρόν ακυκλοφόρητος λόγω δικαστικής διαμάχης που βρίσκεται σε εξέλιξη και βαραίνει τον παραγωγό του EP George Ian Boxill.